söndag 26 oktober 2008

Waltzing Matilda










(Olle:) Nu är det fullt ös, Matilda har vällingvägrat men varit mycket receptiv för kakor och bullar. Hon jagar energiskt efter allt som ser ut som sötsaker men snörper bara på munnen åt sin välling. Hon har varit glad och nyfiken sedan vi kom hem till lägenheten efter en 35min gallskrikande taxiresa. I taxin gick det inte att spänna fast sig i baksätet så Ingrid hade fullt sjå med att hålla fast sig själv, Oskar och en storgråtande Matilda. Taxichauffören var stressad över skriken och körde som en biltjuv över fartgupp och i filbyten genom hela Seoul. Nu har Matilda sovit middag i två timmar och verkar för tillfället nöjd med livet men vem vet hur hon tycker att det är att gå och lägga sig med nya föräldrar i kväll?
Under kvällen stannar vi på hotellrummet. Oskar är just nu ute på sightseeing med sin morfar och Matilda undersöker vilka av Oskars saker som är mest ätbara.

2 kommentarer:

Cloudberrygirl sa...

Jag blir alldeles varm i hjärtat... hon ser då väldigt förnöjd ut med sina nya bundsförvanter! Kram till er alla från familjen Kignell

Alison sa...

Åh, vilken tjej! Lycka till ikväll, håller tummarna för att ni alla får hyfsat mycket sömn ...