lördag 18 oktober 2008

Utgång


(Olle:) Nu har vi druckit jättestarkt pulverkaffe och sovit middag i en timme. Det sticker lite mindre i armarna nu och den värsta svullnaden har gått ur fötterna. Det blev lite sjögräsrullar och Nudelsoppa till lunch på hotellrummet med en. kall koreansk öl till. Gott!

nu ska vi åka till varuhuset "Lotte" och se om vi kan hitta lite kul saker. "Hello Kitty" har en butik där. Inte tänker väl den shopping-glada Ingrid smyga sig in där för att förse sig och Matilda med pinaler? (Ingrids anm: Nej, Hello Kitty-butiken ligger på ett annat ställe och jag skulle för övrigt gärna köpa några pinaler till mig själv där också!)

Själv är jag ute efter mer nödvändiga saker, typ en fotbollströja från FC Seoul.

Oskar vill ha ett hopprep!? Sedan blir det middag på någon liten lokal restaurant. Vad det blir att äta är lätt att gissa då de enda vi kan säga på koreanska är Bi-bim-bap (risrätt som finns på alla restauranger) och det enda koreanerna kan säga på engelska är "yes" (och sedan byter dom raskt språk och börjar prata koreanska igen). Det ska bli gott!

1 kommentar:

Cloudberrygirl sa...

Tips till Ingrid: Det finns en underbar "Hello Kitty"-affär på COEX-köpcentret också (det var ju där vi var och joxade med Nemo-ballongerna sist som ni minns.) Martina har fortfarande kvar ett paket Hello-Kitty-blöjor därifrån. Helt otroligt nödvändigt att köpa!

/Britta