torsdag 17 september 2009

När Matilda själv får välja


Sommarmode
Denna kombination kallar vi "det bästa av allt". Ta en skön body, addera ett par långa y-frontkalsonger*, lägg till fodrade gummistövlar och en solhatt så är du hur inne som helst. Åtminstone tyckte Matilda det på landet i somras.

Hon har annars en bestämd idé att när det går att plocka av sig kläder så ska man göra det. Det är ganska enerverande att i tid och otid hitta en naken tjej som springer runt i huset utan blöja. Olle vaknade en tidig morgon häromsistens av en skinka mot kinden ... då hade hon lyckats kränga av sig pyjamasen (trots att den satt bakochfram), passat på att ta av sig blöjan och höll på att klättra runt i vår säng spritt språngande naken. Inte helt ok innan hon är rumsren.

På dagis flyger jackan, mössan och skorna (!) av hela dagarna. Personalen jagar henne konstant och suckar.

*Y-frontarna är från Katvig. De sitter lite lagom tajt och var det enda plagg som kunde hindra Matilda från att näcka. Hon fick ha på sig dem större delen av sommaren.


Höstvisning
Här kommer en snabbvisning av höstens trend. Direkt från catwalken hemma hos Milly, som bland annat har många fina prinsessklänningar sparade. Matilda föll för denna outfit på ängel-möter-ballerina-tema.

Inga kommentarer: