onsdag 28 april 2010

Ma apa

Vi tvivlade ett tag på om denna historia är ok att publicera. Men det är ju inte så lätt att förstå allt när man bara är två år...

Matilda var med i affären för att handla mat. Hon satt i kundvagnen när hon fick syn på en mörkhyad bebis i vagnen bredvid. Genast sträckte hon ut armarna mot det lilla barnet och ropade “MA APA! MA APA!” för full hals. För den som inte känner henne väl så associerade hon till sitt mest älskade gosedjur – “Matildas apa”.

Ehrm.

2 kommentarer:

Alison sa...

HAHAHAHA! Obetalbart roligt.

En gång för inte så länge sedan såg Fille en kortväxt person när han och hans mormor väntade på en buss. Han pekade och sa tillräckligt högt för att alla i närheten skulle höra: "Titta mormor, en dvärg!"

Ingrid + Olle sa...

Det verkar som att alla barn försätter sina (mor-/far-)föräldrar i sådana pinsamma situationer då och då. En kollega till mig berättade just om när hennes dotter, simmandes på ett stort poolområde, vrålade "Mamma! Varför har den där farbrorn så stor mage?". Alla hörde, och vad svarar man? "Ehh ... älskling, ska du inte ta och simma UNDER vattnet en stund?!"