tisdag 28 april 2009

Bollekar, del 1

(I:) Den här terminen har Olle arrangerat bollekar på söndagarna i den närliggande skolans gymnastiksal. Det är i första hand till för barn födda -04 och -05, men det är en hel del både äldre och yngre syskon där också. Barnen springer runt och leker lite som de känner för i två angränsande salar och spelar innebandy, sparkar fotboll, kastar prick, provar basket eller kryper i tunnlar, svingar sig i lianer/ringar, går balansgång med mera.

Även Matilda tycker det är toppen med bollekar. Självklart klättar hon på allt hon kan. Hon drar sig numera glatt upp i ribbstolarna ända upp till brösthöjd på mig. Och varför ta den enkla vägen över en liggande bänk?


2 kommentarer:

Eli / Nikolay sa...

Er klättrosaurus är ju helt fenomenal! Vilket suveränt bolleksinitiativ förresten! Det är inte så att Olle gör undantag för enstaka 77:or? Mitt bollsinne är ungefär lika välutvecklat som hos en sån där ribbstol.

Hälsning från Elisabet

Ingrid + Olle sa...

Jo, de är duktiga – både Olle och Matilda! Du är välkommen på studiebesök, i gott sällskap av en 71:a som gör sitt bästa för att låtsas kunna hantera allehanda bollar...

Hälsn!ngrid